Michiel Tekst en Foto werkt vanuit Den Bosch en Dalfsen

Tekstschrijver en fotograaf

Michiel-werkt

 • Met een journalistieke neus
 • Een gouden pennetje
 • Een scherp oog
 • Een duurzaam hart
 • En jarenlange ervaring

“Mijn verhalen gaan vaak over energie, landbouw, natuur & milieu of voeding & gezondheid. Door mijn jarenlange journalistieke ervaring draai ik mijn hand niet om voor een interview, reportage of eindredactie. Ook online heb ik mijn sporen verdiend en ik schrijf het liefst blogs.

Duurzaamheid is een persoonlijke drijfveer én bedrijfsfilosofie. Ik deel mijn auto of pak regelmatig de trein, ik ga zuinig om met energie en besteed veel aandacht aan persoonlijke én zakelijke relaties.

Fotograferen is voor mij de kers op de taart. Ik voel me vereerd om families en bruidsparen in beeld te brengen op hun meest dierbare momenten. Daarnaast lever ik als freelance journalist ook complete producties van tekst en fotografie voor kranten, tijdschriften of websites.

Ik zet graag mijn tanden in een pittige klus, zeker als het doel is om de wereld om ons heen een klein beetje mooier te maken. Als rasechte Brabander woon en werk ik in het centrum van Den Bosch. Ik het weekend ben ik vaak te vinden in mijn eigen boshuisje in Overijssel. Hobby’s? Reizen, filosoferen, koken, sporten, naar de dierentuin gaan met mijn neef of nichtjes.”

Cv in het kort:

 • Op Moeder Aarde, sinds 1976
 • Op reis, sinds 1992
 • Online, sinds 1994
 • Mobiel bereikbaar, sinds 1998
 • Afgestudeerd journalist, sinds 1999
 • Werkzaam als (eind)redacteur en economieredacteur bij het Eindhovens Dagblad, 1999-2009
 • (Bruids)fotograaf, sinds 2001
 • Werkzaam als (coördinerend) redacteur bij de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie, 2009-2014
 • Eigenaar van Michiel Tekst & Foto, sinds 2014
 • Voor u beschikbaar, vanaf nu. 06-28269592
Neem contact op